na kiedy planujecie tego chipa?może byłbym zaintresowany
Pytanko o światło w schowku i podświetlenie drzwi :)
Zwiń
X
-
Pytanko o światło w schowku i podświetlenie drzwi
Panowie mam pytanie Czy żeby mieć podświetlany schowek, podświetlenie jak się wysiada z samochodu, i świecące lampki w drzwiach ( http://allegro.pl/nowa-org-lampka-os...952270173.html ) o to mnie chodzi to trzeba ciagnąć przewody czy już sa ??? Pewnie nie ma :evil:
-
-
Zamieszczone przez Grzybek_3Zamieszczone przez BiszczuGrzybek_3, jaka wersja auta? Classic/Mint, Ambiente czy inny? Podejrzewam, że Classic :wink:"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BiszczuZamieszczone przez Grzybek_3Zamieszczone przez BiszczuGrzybek_3, jaka wersja auta? Classic/Mint, Ambiente czy inny? Podejrzewam, że Classic :wink:
To jak będzie z tymi lampkami
Komentarz
-
-
Witam
Pytanie odnosnie wymiany odblaskow na lampki w O2.
Czytalem kiedys na forum, ze mozna podlaczyc lampke drzwi do kostki 32-pinowej na pin 1 jesli po otwarciu drzwi pojawia sie na nim napiecie. Niestety nie moge tego watku znalezc. U mnie napiecie pojawia sie gdy mase biore z "blachy", niestety zarowka wtedy nie swieci. Jesli podlaczenie do pin 1 jest mozliwe to gdzie szukac drugiego przewodu (masy?) do podlaczenia zarowki (lub diodek)Octavia II 1.9 TDI 2005 Liftback (Classic)
Komentarz
-
-
krzysztofka, +lampki nie na pin 1, tylko pin 18 ( wtyczka 32 pinowa ). Masa z dowolnego miejsca ( może być np. pin 19 we wtyczce 20 pinowej ). Ori lampka musi być podłączona w dobrym kierunku ( ma szeregową diodę ) czyli pin 1 do plusa ( do pinu 18 sterownika ) a pin 2 lampki do masy.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz